Informasjonsportalen for deg som vurderer
solfangere som energikilde
På Solfangere.no finner du svar på mange av de vanligste spørsmålene som er aktuelle når du vurderer å investere i solfangere.

Vilkår for bruk

Samtykke
Ved å bruke nettstedet aksepterer du våre vilkår for bruk. Vilkår for bruk er utformet for å formidle korrekt informasjon om nettstedet, samt opprettholde personvern.

Innsending av henvendelser
Vi benytter en løsning for demografisk rapportering av bruk av nettstedet og lagrer informasjon om besøk på nettstedet. Hensikten med å samle denne anonymiserte informasjonen er å få bedre forståelse av markedet, gi mulighet til å tilpasse vår kommunikasjon og for å skape brukervennlige opplevelser.

Webstatistikk og annonsering
Vi benytter en løsning for demografisk rapportering av bruk av nettstedet. Hensikten med å samle denne anonymiserte informasjonen er å få bedre forståelse av markedet, og gi mulighet til å tilpasse vår kommunikasjon for å skape brukervennlige opplevelser.

Bruk av innhold
Bruk av bilder tekster, design, og annet på denne siden er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller videreformidles uten tillatelse. Ved enkelt brudd på dette vil fakturere for bruk av materiale. Ved grovt brudd på åndsverksloven vil forholdet politianmeldes.
Hjem Om Solfangere.no Bruk av cookies Vilkår for bruk Kontakt oss